Notificări de confidențialitate

1. Introducere

Dorim să utilizăm informațiile de mai jos pentru a vă oferi, în calitate de „persoană vizată”, o imagine de ansamblu referitoare la utilizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal și a drepturilor pe care le aveți conform legii de protecție a datelor. Puteți în general utiliza site-ul nostru web fără a introduce date personale. Însă, în cazul în care doriți să utilizați serviciile speciale oferite de compania noastră prin intermediul site-ului nostru, prelucrarea datelor cu caracter personal poate fi necesară. În cazul în care este necesară prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal în lipsa unei baze legale în acest sens, vom obține ca regulă generală, consimțământul dumneavoastră.

Datele cu caracter personal, ca de ex. numele, adresa sau adresa de e-mail, se prelucrează în conformitate cu Regulamentul general UE de protecție a datelor (GDPR) și în conformitate cu reglementările specifice țării privind protecția datelor „Eckerle Holding GmbH”. Scopul prezentei Notificări de confidențialitate este de a vă informa cu privire la utilizarea datelor cu caracter personal pe care le colectăm, utilizăm și procesăm.

În calitate de operator de date, am implementat numeroase măsuri tehnice și organizatorice în scopul asigurării, la cele mai înalte standarde, a măsurilor de protecție a datelor cu caracter personal prelucrate prin intermediul acestui site web. Cu toate acestea, comunicarea de date pe internet poate avea lacune de securitate, astfel încât protecția absolută nu poate fi garantată. Din acest motiv, puteți să ne transmiteți  date personale pe căi alternative, ca de ex. prin telefon sau prin poștă.

2. Controlor de date

Controlorul de date, conform GDPR, este:

Eckerle Holding GmbH
Industriestraße 15, 77833 Ottersweier, Germania

Tel.: 07223 / 9843-0

Fax: 07223 / 9843-134

Email: info@de.eckerle-gruppe.com

Reprezentanți Controlor de Date:

3. Ofițer responsabil de protecția datelor

Puteți contacta responsabilul de protecția datelor astfel:

Sandra Stahn

E-mail: datenschutz@de.eckerle-gruppe.com

Puteți contacta direct responsabilul nostru de protecția datelor în orice moment dacă aveți întrebări sau sugestii cu privire la protecția datelor.

4. Technologie

4.1 Criptare SSL/TLS

Site-ul utilizează criptare SSL sau TLS pentru a asigura siguranța prelucrării datelor și pentru a proteja transmiterea de conținut confidențial, ca de ex. comenzi, detalii de conectare sau solicitări de contact pe care le transmiteți în calitate de operator al site-ului. Puteți recunoaște conexiunea criptată în cazul în care bara de adrese a browserului dvs. indică „https://în loc de „http://” și simbolul de blocare din bara browserului.

Folosim această tehnologie pentru a proteja datele transmise de dvs.

4.2 Colectarea datelor la vizitarea site-ului web

În cazul în care utilizați site-ul nostru web doar în scopuri informative și nu vă înregistrați sau furnizați în orice alt mod informații, colectăm doar datele pe care browserul dvs. le transmite serverului nostru (în „fișiere jurnal de server”). Site-ul nostru web colectează o serie de date și informații generale de fiecare dată când accesați site-ul web sau sistemul automat. Aceste date și informații generale sunt stocate în fișierele jurnal ale serverului. Pot fi colectate date despre:

  1. sistemul de operare utilizat de sistemul de accesare,
  2. site-ul web de pe care un sistem de accesare accesează site-ul nostru web (numit site de reerință),
  3. paginileadiacente  accesate printr-un sistem de accesare pe site-ul nostru web,
  4. data și ora la care site-ul este accesat,â
  5. adresa de protocol de internet trunchiată (adresă IP anonimizată) și
  6. furnizorul de servicii de internet al sistemului de accesare.

Nu se formulează concluzii despre dvs. în cazul în care utilizați aceste date și informații generale. În schimb, informațiile sunt necesare pentru:

  1. prezentarea în mod corespunzător a conținutului site-ului nostru web,
  2. optimizarea conținutului site-ului nostru web, și pentru publicitate,
  3. a asigura funcționarea continuă a sistemelor noastre IT și a tehnologiei site-ului nostru
  4. furnizarea informațiilor necesare autorităților de implementare a legii și pentru desfășurarea procedurilor judiciare în cazul unui atac cibernetic.

Aceste date și informații colectate sunt, prin urmare, analizate statistic, cu scopul de a crește protecția și securitatea datelor în cadrul companiei noastre, cu scopul de a asigura în cele din urmă un nivel optim de protecție a datelor cu caracter personal procesate de noi. Datele anonime din fișierele jurnal ale serverului sunt stocate separat de datele personale furnizate de persoana vizată.

Temeiul legal pentru prelucrarea datelor este art. 6 al. 1 teza 1 litera (f) GDPR. Interesul nostru legitim are la bază scopurile enumerate mai sus în cazul colectării datelor.

5. Fișiere temporare/cookies

5.1 Informații generale despre fișiere temporare /cookies

Utilizăm fișiere temporare/ cookie-uri pe site-ul nostru web. Cookie-urile sunt fișiere mici create automat de browser-ul dvs. și stocate pe sistemul dvs. IT (laptop, tabletă, smartphone etc.) în momentul în care vizitați site-ul nostru web.

Informațiile generate referitoare la dispozitivul specific utilizat sunt stocate în cookie-uri. Procedura nu ne dă dreptul însă să accesăm imediat informații despre identitatea dvs.

Utilizarea de cookie-uri permite o mai bună utilizare a site-ului nostru. Utilizăm de ex. cookie-uri de sesiune pentru a ne informa dacă ați vizitat deja pagini individuale de pe site-ul nostru. Acestea sunt șterse automat în momentul în care părăsiți site-ul nostru.

Utilizăm de asemenea cookie-uri temporare pentru a optimiza modalitățile de utilizare a site-ului. Aceste cookie-uri sunt stocate pe dispozitivul dvs. o anumită perioadă de timp. În cazul în care reveniți pe site-ul nostru pentru a ne utiliza serviciile, cookie-urile ne vor informa automat că ați vizitat site-ul nostru anterior și vor reitera accesările și setările pe care le-ați făcut, astfel încât să nu fie nevoie să le introduceți din nou.

De asemenea, utilizăm cookie-uri pentru a realiza statistica de utilizare a site-ului nostru web și pentru a realiza analiza statistică în scopul optimizării serviciilor noastre. Aceste cookie-uri ne permit să recunoaștem automat că ne vor informa automat că ați vizitat site-ul nostru și anterior. Aceste cookie-uri sunt șterse automat după o perioadă de timp bine stabilite.

6. Conținuturile site-ului website

6.1 Contact/formular de contact

Datele personale sunt colectate în momentul în care ne contactați (de ex, când utilizați formularul nostru de contact sau prin e-mail). În cazul în care utilizați un formular de contact pentru a intra în contact cu noi, formularul de contact pe care îl utilizați va indica datele colectate. Aceste date sunt stocate și utilizate exclusiv cu scopul de a răspunde întrebării dvs. sau de a stabili contactul și asistența tehnică asociată. Temeiul legal de prelucrare a datelor este interesul nostru legitim de a răspunde solicitării dvs. în conformitate cu art. 6 al. (1) lit. (f) GDPR. Dacă ne contactați cu scopul de a încheia un contract, prelucrarea datelor personale are la bază art. 6 alineatul (1) litera (b) GDPR. Datele dvs. vor fi șterse la finalizarea procesului de interogare. Astfel, aspectele relevante se clarifică de manieră concludentă, fără obligații legale de arhivare care să împiedice ștergerea acestora.

6.2 Managementul aplicațiilor/schimb de locuri de muncă

Colectăm și procesăm datele personale ale solicitanților în scopul derulării procesului de solicitare de informații/de înregistrare. Prelucrarea datelor se poate efectua și electronic. Procesarea electronică se realizează în special în cazul în care solicitantul transmite documentele de cerere corespunzătoare în format electronic, de ex. prin e-mail sau prin formularul web de pe site. În cazul în care se încheie contractul de muncă cu solicitantul, datele transmise vor fi stocate în scopul prelucrării raportului de muncă cu respectarea prevederilor statutare. În cazul în care nu se încheie contractul de muncă cu solicitantul, documentele de aplicare vor fi șterse automat la două (2) luni de la notificarea deciziei de respingere, cu condiția ca niciun alt interes legitim al nostru să nu împiedice ștergerea acestora. Alte interese legitime în acest context includ, de ex., obligația de a furniza probe în cadrul procedurilor în temeiul Legii germane privind egalitatea de tratament (Allgemeines Gleichbehandlungsgesetz [AGG]).

Temeiul legal pentru prelucrarea datelor este articolul 88 GDPR, § 26 I BDSG

7. Activitățile noastre în rețelele sociale

Pentru a comunica cu dvs. pe rețelele sociale și pentru a vă informa despre serviciile noastre, derulăm propriile pagini pe aceste rețele sociale. În cazul în care vizitați una dintre paginile noastre de social media, noi și furnizorul rețelei de social media suntem co-operatori (art. 26 GDPR) în raport de operațiunile de prelucrare a datelor cu caracter personal declanșate prin aceasta.

Nu suntem furnizorul inițial al acestor pagini, ci le utilizăm doar în sfera opțiunilor oferite nouă de furnizorii respectivi.

Prin urmare, dorim ca măsură de precauție să subliniem faptul că datele dvs. pot fi prelucrate și în afara Uniunii Europene sau a Spațiului Economic European. Prin urmare, utilizarea acestor rețele poate implica riscuri de protecție a datelor dvs., având în vedere că protecția drepturilor dvs. poate fi dificilă, de ex. drepturile dvs. la informare, la anulare, la obiecție etc. Prelucrarea datelor personale pe rețelele de socializare are loc frecvent în mod direct în scopuri publicitare sau pentru analiza comportamentului utilizatorilor de către furnizorii de rețea, iar noi neavând control asupra acestui lucru. În cazul în care furnizorul creează profiluri de utilizator, cookie-urile sunt adesea utilizate sau comportamentul utilizatorului poate fi atribuit direct propriului profil de membru de pe rețeaua socială respectivă (dacă sunteți autentificat).

Operațiunile de prelucrare a datelor cu caracter personal descrise sunt efectuate în conformitate cu art. 6 al. (1) lit. (f) GDPR pe baza intereselor noastre legitime și a intereselor legitime ale furnizorului respectiv pentru a comunica cu dvs. în timp util sau pentru a vă informa despre serviciile noastre. În cazul în care trebuie să vă acordați consimțământul furnizorilor respectivi pentru prelucrarea datele în calitate de utilizator, temeiul legal este art. 6 al. (1) lit. (a) GDPR coroborat cu art. 7 GDPR.

Pentru că nu avem acces la bazele de date ale acestor furnizori, dorim să subliniem faptul că pentru a vă exercita drepturile (de exemplu, la informare, rectificare, ștergere etc.) veți lua legătura direct cu furnizorul respectiv. Mai multe informații despre prelucrarea datelor dvs. pe rețelele sociale și opțiunile dvs. de exercitare a dreptului dvs. de a vă opune sau a dreptului dvs. de revocare (opt out) sunt enumerate mai jos pentru fiecare dintre furnizorii de rețele sociale pe care îi folosim:

7.1 Facebook

(În comun) Operatorul de date responsabil de prelucrarea datelor în Europa:

Facebook Ireland Ltd, 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Irlanda

Notificare de confidențialitate (Politica de date):

https://www.facebook.com/about/privacy

Setări de renunțare și de publicitate:

https://www.facebook.com/ads/preferences/?entry_product=ad_settings_screen
https://facebook.com/about/privacy/

7.2 Instagram

(În comun) Operatorul de date responsabil de prelucrarea datelor în Europa:

Facebook Ireland Ltd, 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Irlanda

Notificare de confidențialitate (Politica de date):

http://instagram.com/legal/privacy/

Setări de renunțare și de publicitate:

https://www.instagram.com/accounts/privacy_and_security

7.3 LinkedIn

(În comun) Operatorul de date responsabil de prelucrarea datelor în Europa:

LinkedIn Ireland Unlimited Company, Wilton Place, Dublin 2, Irlanda

Notificare de confidențialitate:

https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy

Setări de renunțare și de publicitate:

https://www.linkedin.com/psettings/guest-controls/retargeting-opt-out

7.4 XING

(În comun) Operatorul de date responsabil cu prelucrarea datelor în Germania:

XING AG, Dammtorstrasse 29–32, 20354 Hamburg, Germania

Notificare de confidențialitate:

https://privacy.xing.com/de/datenschutzerklaerung

Solicitări de informații pentru membrii XING:

https://www.xing.com/settings/privacy/data/disclosure

8. Analiza web

8.1 Google Analytics

Utilizăm Google Analytics, un serviciu de analiză web furnizat de Google Ireland Limited (https://www.google.com/about/) (Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanda; denumit în continuare „Google”), pe siteul nostru. Ca parte a acestuia, sunt create profiluri de utilizator pseudonimizate și sunt utilizate cookie-uri (vezi secțiunea „Cookie-uri”). Informațiile generate de cookie-ul privind utilizarea de către dvs. a acestui site web, ca de ex. browserul dvs.

  1. tipul/versiunea browserului
  2. sistem de operare
  3. URL de referință (site-ul web vizitat anterior), gazdă
  4. numele computerului utilizat pentru acces (adresa IP) și
  5. ora solicitării serverului,

este transmis către un server Google din SUA și stocat acolo. Aceste informații sunt utilizate pentru a evalua utilizarea de către dvs. a acestui site web, pentru a compila rapoarte privind activitățile site-ului web și pentru a presta servicii suplimentare legate de utilizarea site-ului web și a internetului în scopuri de cercetare de piață și pentru a personaliza designul acestui site web. Aceste informații pot fi transmise și către terți transmiterea lor este necesară din punct de vedere legal sau dacă terți procesează aceste date în numele Google. În niciun caz adresa dumneavoastră IP nu va fi asociată cu alte date. Adresele IP sunt anonimizate, astfel încât să nu fie posibilă atribuirea acestora persoanelor (cunoscută sub denumirea de mascare IP).

Puteți refuza utilizarea de cookie-uri selectând setările corespunzătoare din browser; cu toate acestea, ținem să subliniem că acest lucru poate duce la imposibilitatea de a utiliza toate caracteristicile acestui site web.

Aceste operațiuni de prelucrare au loc doar în baza consimțământului exprimat în mod expres în conformitate cu art. 6 alin. (1) lit. (a) GDPR.

De asemenea, puteți împiedica transmiterea și procesarea datelor generate de cookie despre utilizarea site-ului web (inclusiv adresa dvs. IP) de către Google, prin descărcarea și instalarea suplimentului disponibil pentru browser (https://tools.google.com). /dlpage/gaoptout?hl=ro).

Ca alternativă la suplimentul de browser, în special în cazul browserelor de pe dispozitive mobile, puteți împiedica Google Analytics să capteze date făcând clic pe următorul link: Dezactivați Google Analytics. Aceasta setează un cookie de renunțare care împiedică colectarea viitoare a datelor dvs. la vizitarea acestui site web. Cookie-ul de renunțare este valabil doar pentru acest browser și doar pentru site-ul nostru web și este stocat pe dispozitivul dvs. în cazul în care ștergeți cookie-urile stocate pentru acest browser, va trebui să resetați cookie-ul de renunțare.

Informații suplimentare privind protecția datelor raportat la la Google Analytics sunt disponibile pe site-ul web Google Analytics în secțiunea de ajutor (https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=ro).

9. Drepturile dvs. ca persoană vizată

9.1 Dreptul la confirmare

Aveți dreptul de a ne solicita confirmarea în cazul în care datele personale care vă privesc vor fi prelucrate.

9.2 Dreptul la informare (articolul 15 GDPR)

Aveți dreptul de a obține informații cu privire la datele personale stocate despre dvs., în mod gratuit, precum și dreptul de a accesa o copie a acestor date de la noi, în conformitate cu prevederile legale.

9.3 Dreptul la rectificare (articolul 16 GDPR)

Aveți dreptul de a solicita rectificarea imediată a datelor dvs. cu caracter personal incorecte. În plus, persoana vizată are dreptul de a solicita completarea datelor cu caracter personal incomplete, ținând cont de scopurile prelucrării.

9.4 Ștergerea (articolul 17 GDPR)

Aveți dreptul de a solicita ca datele dvs. cu caracter personal să fie șterse fără întârziere, cu condiția ca unul dintre motivele prevăzute de lege să se aplice și dacă nu este necesară prelucrarea sau stocarea ulterioară.

9.5 Restricții de prelucrare (articolul 18 GDPR)

Aveți dreptul de a solicita restricționarea prelucrării datelor dvs. dacă una dintre cerințele legale este îndeplinită.

9.6 Transferabilitatea datelor (articolul 20 GDPR)

Aveți dreptul de a obține datele dvs. cu caracter personal pe care ni le-ați furnizat în format structurat, utilizat în mod obișnuit și lizibil. De asemenea, aveți dreptul de a transfera aceste date unui alt operator căruia i-au fost furnizate datele cu caracter personal, fără restricții din partea noastră, cu condiția ca prelucrarea să se bazeze pe consimțământul informat, în conformitate cu art. 6 alin. (1) lit. (a) din GDPR sau art. 9 alin. (2). a) GDPR sau în baza unui contract în temeiul art. 6 alin. 1 lit. (b) GDPR, datele fiind prelucrate prin proceduri automate, cu excepția cazului în care prelucrarea este necesară la îndeplinirea anumitor sarcini, este în interes public sau se efectuează în exercitarea sarcinilor oficiale care ne-au fost atribuite.

În plus, la exercitarea dreptului dvs. de transferabilitate a datelor în conformitate cu art. 20 alin. 1 GDPR, aveți dreptul de a transfera datele dvs. cu caracter personal direct de la un operator la altul, cu condiția transferul de date să fie fezabil din punct de vedere tehnic și să nu împiedice drepturile și libertățile altor persoane.

9.7 Obiecții (Articolul21 GDPR)

Aveți dreptul de a depune obiecții cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal din motive legate de situația dvs. particulară, în cazul în care aceasta se face în baza art. 6 alin. (1) lit. (e) (prelucrarea datelor în interes public) sau (f) ) (prelucrarea datelor conform intereselor legitime) GDPR.

Prezenta se aplică și profilării bazate pe aceste prevederi în conformitate cu art. 4 nr. 4 GDPR.

În cazul în care depuneți obiecții, vom stopa prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal în cazul în care furnizați motive convingătoare și legitime în astfel de situații care depășesc interesele, drepturile și libertățile dvs. sau în cazul în care prelucrarea datelor servește la afirmarea, exercitarea sau apărarea unor pretenții legale.

În situații individuale, prelucrăm datele dvs. cu caracter personal în scopuri de marketing direct. Aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor dvs. cu caracter personal în scopuri de publicitate. Prezenta se aplică și profilării în cazuri de marketing direct. În cazul în care vă opuneți prelucrării datelor dvs. în scopuri de marketing direct, vom stopa prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal în acest scop.

În plus, aveți dreptul de a vă opune prelucrării de către noi a datelor dvs. cu caracter personal în scopuri de cercetare științifică sau istorică sau în scopuri statistice, în conformitate cu art. 89 alin. 1 GDPR, din motive care decurg din situația dvs. particulară, cu excepția cazului în care prelucrarea datelor personale este necesară pentru realizarea sarcinilor de interes public.

Vă puteți exercita dreptul de a depune obiecții în legătură cu utilizarea serviciilor societății informaționale, fără a aduce atingere Directivei 2002/58/CE, prin intermediul procedurilor automatizate care utilizează specificații tehnice.

9.8 Revocarea consimțământului privind protecția datelor

Aveți dreptul de a revoca consimțământul acordat pentru prelucrarea datelor cu caracter personal în orice moment, cu efecte viitoare.

9.9 Depunerea unei plângeri la autoritatea de supraveghere

Aveți dreptul de a depune reclamații la autoritatea de supraveghere responsabilă cu protecția datelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal de către noi.

10. Stocarea, ștergerea și blocarea datelor cu caracter personal

Prelucrăm și stocăm datele dvs. cu caracter personal doar în perioada de timp necesară îndeplinirii scopului de stocare și conform prevederilor legale care reglementează activitățile companiei noastre.

În cazul în care scopul de stocare nu se mai aplică sau expiră perioada de păstrare obligatorie, datele cu caracter personal vor fi blocate sau șterse în mod automat în conformitate cu prevederile legale.

11. Durata de stocare a datelor cu caracter personal

Criteriul pentru durata de păstrare a datelor cu caracter personal este perioada legală de păstrare recomandată. Odată cu expirarea acestei perioade, datele în cauză vor fi șterse, cu condiția ca datele respective să nu mai fie necesare în îndeplinirea sau inițierea contractului.

Prezenta declarație de confidențialitate a fost pregătită cu ajutorul software-ului de confidențialitate: <a href=’https://www.audatis-manager.de’>audatis MANAGER.

V_20-06-2022